Jump to content
L2Lion Forum
Sign in to follow this  
Aryantas

nike jordan herrskor

Recommended Posts

Från glassmakare till popstjärnor, f?rmodligen alla som har någon har fått sitt namn på en Swoosh -sneaker family room senaste tiden. Den nyheter, efter månader av teasers, är Billie Eilish. Gen-Z-ikonens första release med Dolomite kommer i form av Dolomite x Billie Eilish Surroundings Jordan 1 KO och officiellt släpps den 30th september men du kan plocka ditt par redan på StockX. Stilmässigt är Eilish känt för att kunna gör allt. nike jordan herrskor Från superglamorösa utseende på röda mattan till överdimensionerade och avslappnade passningar, sångerskans mångsidighet my spouse and i stil ger henne en hel mycket intressant position för samarbeten.

Tidigare i höst introducerade vi tre inkluderingar av Air Max BW "City Pack" i Nikes 30th -årsjubileum av silhuetten "Big Window". Bara tre städer är inte normen när dessa globala storstadsdrivna samlingar uppstår, så vi är inte alltför förvånade över att en fjärde stad har dykt upp i denna hotande uppsättning. Peking ansluter sig nu till striden, med samma svart/vita & -färgbotten och ett brunts accentpaket som föreslår nike skor herr rea ett gammalt utseende som ruinar till stadens intensiva biografía.

Nike och dess Dolomite SB krånglar inte until finally den här säsongen eftersom den har en quantit? nya skor att välja på för allmänheten, until finally exempel samarbeten med Gundam och Supreme. Och nu går den skridskofokuserade etiketten tillbaka till sitt sortiment av GR-sparkar och presenterar en ny SB Soak High “Unbleached” -färg. Grunden till dessa skos namn är att Swoosh-teamet cité ge konsumenter ett DIY-element. Medan överdelarna är skapade med krämiga dukunderlag ?& benvita överlägg, har man förmågan att doppa nike skor dam rea deinem i valfri färg och du väljer och ändra deras utseende.

Medan världen väntar på den slutliga iterationen av Nike Kyrie 8, har Swoosh ?& Brooklyn Nets-vakt gått framåt med Nike Kyrie Very low 4. Fräscha upp en hel handfull färgvägar baserat på ett brett utbud utav teamuniformer, lågtoppen, budgetvänligare shoe har dykt upp i nyanser av benvitt kompletterat scientif träffar av blått ?& orange. Ingen öppen nike kyrie 4 köpa på nätet ideas samlas in från en hel snabb blick på paret, men detaljerna på skokartongen antyder att Kyrie Irving har hämtat från graffitikonst för skorna. Stor på symbolik, den australiensiska hooper innehåller en serie personliga ikoner på paret utan att offra stil elr prestandafördelar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×